onsdag 23 januari 2013

Omelett med chevré & Manuka honung!

Nu har jag äntligen kostat på mej en liten burk med Manuka Honung! dyr som sjutton men allt är ju relativt...om man tänker på hur mycket pengar man lägger ner på mat /godis/läsk och andra onyttiga saker som "unnar" sej så reflekterar man ju inte över en lördagsgodis påse för 100:- (även om det är till hela familjen) men en burk Manuka honung 250 gr som kommer att räcka några månader och med en otrolig läkningskraft för kroppen både på utsidan och insidan ....kostade 299:- och det sved, har inte riktigt kommit över det än men allt är ju mentalt...och jag skriver naturligtvis även om mej själv här och hur stört man tänker.

Här kommer en länk iaf och är ni intresserade så googla och läs:  http://www.lifebutiken.se/life/produkter/Sockerersattare_och_honung/Manukahonung.ecpman och den finns att köpa på life nere på kupolen.

Var vara tvungen att provsmaka den ikväll så en omelett med chèvre & Manuka honung fick det bli ...och varm mandelmjölk med vaniljpulver och Manuka honung efteråt....mmmm får nog snåla på burken!! ;)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar