lördag 12 januari 2013

Detox dag 6!

Näst sista kvällen på Detoxen och har nog sällan mått bättre!! Tänk bara att låta sina organ vila, bara tillföra färska egenpressade juicer och på köpet tappa några kilon, hur många vet jag inte efter som jag inte väger mej men jag tog mått i början och ska ta mått igen mån morron, och min hy har blivit såååå mjuk!

Det här är ju ingen quickfix för mej utan en del av min livsstil och kommer definitivt att göra den igen, och just nu känns det som att jag kommer aldrig mer att äta nåt onyttigt, vilket jag naturligtvis kommer göra... Men jag har verkligen fått tillbaka focus igen :)

Lördagskvällens drink blev Boost juice:
2 äpplen
1/2 ananas
1 handfull grönkål
1 handfull alfalfagroddar
1 handfull persilja
1 handfull broccoli
1 handfull vattenkrasse

Enjoy!

Kram A-L


5 kommentarer:

 1. Hej
  Jag har skrivit av dina recept på detox drycker men vill ha lite klarhet.
  Tex på broccoli står det ibland näve, handfull, 2,5 cm och 150 gram. Kan du precisera måtten och skriva en enhet istället för flera ? Det är likannde på annat tex 2,5 cm rödbeta hur stor är den då ? Lättare med cm på gurka och stjälk selleri. Och är det kokt broccoli och rödbeta eller rå ? Sen fick jag höra av en som går på extra vagansa att nman ska tillägga psylumfröskla pulver och mkt omega 3 fetter hon tog både 1 tsk flytande av en olja och 3 kapslar om dagen. För fet driver ut fett och så var det nåt med att få bort det som satt fast i tarmen vet ej om det var psylum pulvret som var bra för det. Kan du hjälpa mig lite med måtte så jag förstår bättre är du snäll.

  Hälsningar
  Jenny Lindgren Borlänge

  SvaraRadera
 2. Hej Jenny! Jag får många av recepten från England och då är dom skriva så...det spelar egentligen ingen roll hur stora dom är huvudsaken att balansen är den samma...och tex rödbeta är ju rå så då måste du skära en skiva och då ska den vara 2,5 cm...och är det flera ingredienser som det står 2,5 cm på så lika stora delar av allt då. ..hoppas att jag är tydligare nu? :) och jag följer en speciell Detox som är speciellt sammansatt för "mitt program" så ska man köra nåt så är det bäst att göra en sak i taget..:)
  Kram A-L

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ok då vet jag hur det är tänkt med måtten. Jag har skrivit av de detox recepten du har och gör. Kanske inte helt rätt av mig att bara göra så ?
   2:a dagen har gått nu och det funkar jättebra. Var hungrig första dagen men jag tog en extra soppa/dryck samt mer te. Magen har slutat fungera så jag kopletterar och lägger till olja och psylumfröskal pulver. Det känns som det passar mig bra att lägga till det. Både för magens skull och för att ta upp vitaminerna bättre och rensa. Ska testa dina mat recept sen. Masesgården väntar också snart så det kommer bli gott med rätt och nyttig mat sen.
   Tusen tack :-)

   Radera
 3. Hej Jenny!
  Detoxen är mer än bara det som jag lagt upp på bloggen... den består av 5 olkia juicer per dag speciellt sammansatta under en 7 dagars period för att ge dej den näring du behöver, ett träningsprogram och kosttillskott.
  Jag börjar alltid min morgon med 1 kopp hett vatten med färskpressad citron i och de kan du såklart dricka fler ggr under dagen samt vatten. Det kommer att komma ett program för en 5-dagars detox här längre fram oxå.
  Lycka till och ha det så bra på Masesgården.
  Kram A-L

  SvaraRadera