lördag 2 mars 2013

Spenatsallad med ekrökt kalkon & chèvre i aska!

Årets 1:a intervall träning ute är avklarad!... Tror aldrig jag varit ute så tidigt på året men en snabb pw med benvärmare (hatar att frysa) blev halvvägs intervaller istället så 4 km blev det idag :)

Idag har jag "bara" 4 killar vid matbordet, korv och pommes till killarna och jag hade gjort en suveränt god sallad till mej.

Spenatsallad med ekrökt kalkon och chèvre i aska!

Spenat
Gul paprika
Rödlök
Gurka
Ekrökt kalkon
Chèvre i aska
Pinjenötter

Skär i bitar den mängd du behöver och smaksätt med pressad färsk citron, himalayasalt och cayennepeppar

Serverades med ett rostat gluten/vetefritt bröd.

Enjoy!

... Och ha en himla trevlig mellokväll :)







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar