måndag 22 oktober 2012

Hirs med fisk & cashewnötter i grönkålsgrädde!

Grönkålen i maten i dag slog alla rekord!!... Min 7-åring åt 3?!! Portioner och jag 2, galet gott,enkelt och nyttigt!

Koka hirsen enligt anvisningar

400 gr sej
Ca 5 stora blad färsk grönkål
1 liten gul lök hackad
1 vitlöksklyfta pressad
1-2 tsk kokosolja att steka i
4 dl "gott i maten"
1 näve cashewnötter
Himalayasalt,svartpeppar,cayennepeppar

Börja med att fräsa vitlök och lök i stekpannan med kokosoljan. Tillsätt därefter grönkålen hackad i mindre bitar och sedan fisken skuren i tärningar tillsammans med " gott i maten". Lägg i cashewnötterna och krydda... Låt sjuda ca 10-20 min

Enjoy!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar