Igår testade jag ICAs glutenfria tortillabröd... Helt ok, så nu slipper jag baka mina själv ( om jag nu inte vill det då) och dom här underlättar verkligen när köket bjuder på storfavoriten enchiladas!!
Först den här:
2 äpplen
2 morötter
1/2 citron
2,5 cm ingefära
Allt i dubbeldos i råsaftcentrifugen
Och så blev det en GGS också...recept ligger i receptbanken under juicer
Och sen så gjord jag en specialare till killarna ( fast Jordan drack upp hela)
1 apelsin
1/4 ananas
1 banan
Och 2 dl naturell havregurt
Kör apelsin ( på apelsinen måste man alltid ta bort det orangea skalet men behålla det vita annars blir den för mjuk att köra) och ananas i råsaftcentrifugen, skär ner bananen i mixern och tillsätt juice och havregurt
Och klart!! 😊
Blomkålsmos och Fisk i pepparrotssås med kokta gröna ärtor!
Koka blomkålen ca 3 min, tillsätt lite flytande mjölkfritt margarin och kör med stavmixer, salta och ha på lite muskot.
Till fisken använde jag sej, skär den i bitar, stek och ha i en förpackning havregrädde, krydda m himalayasalt,vitpeppar och pepparrot till önskad smak och servera med kokta ärtor!
Perfekt! , nu har nagellacket hunnit torka medans jag skrivit det här 😉
Enjoy!
Kram A-L
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar