lördag 19 januari 2013

Fish & Chips

Lördagsmys efter en dag med träning och en tur till kupolen för att hämta datorn som blivit rensad ( har varit utan den i 3!! långa dagar, fick lov att använda spotify på mobilen.... Vilken katastrof! ;)

Men nu är ordningen återställd.. och maten lagad ...Fish & chips, fast inte den traditionella, serverades ikväll på ng3 och Linus ( han är 13) kommentar var: -Imponerande! ;)

Recept:
2 sötpotatisar
1 rödlök
1 vitlöksklyfta
1 handfull Pinjenötter
Olivolja
Himalayasalt
Svartpeppar
Saften av 1/2 citron
Blandade örter ( jag tog oregano + timjan)
400gr fisk ( sej)

Skala och skär sötpotatisen i längder, skär lök och hacka vitlök. Lägg allt utom fisken i en ugnsfast form sprayad m olivolja, krydda och ställ in i ugnen på 225 gr i 15 min.
Ta ut formen och vänd på potatisen, lägg i fisken, pressa citron och krydda, lägg folie över formen och ställ in den i 15 min till.

Pressa xtra citron över fisken och servera med ruccola & gurka!

Enjoy!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar